logo

UnoEuro rabatkode

Få 30% rabat

Tryk på knappen for at få vist rabatkoden
Få rabatkode
Når du trykker på knappen kommer rabatkoden frem, så viderestiller hjemmesiden dig automatisk til udbyderen, imens du kan se rabatkoden.

Som om det ikke allerede var billigt nok, så er det faktisk muligt at få et webhotel til næsten ingen penge med en rabatkode til UnoEuro. Denne rabatkode du finder her på siden, giver dig 3 måneders ekstra hosting, hvilket rent talmæssigt svarer til en besparelse på 25%. Denne besparelse gør uden tvivl UnoEuro til en af de absolut billigste webhoteludbydere på markedet!

Derfor er UnoEuro det oplagte valg

Med så lav en pris er det bestemt ikke unaturligt, at du også tænker kvaliteten er lav, men historien er faktisk en helt anden. UnoEuro er en af de bedste webhoteludbydere til prisen. Deres servere er hurtige og supporten er i en klasse for sig. Det er altså en kombination som mange ikke kan sige nej til. Især ikke når de hører, hvor billigt det er.

Udover hurtige servere, god support og lave priser, så er hele deres interface faktisk også meget lækkert og overskueligt bygget op. Det vil sige, at du ikke behøver at være en ultra-nørd for at kunne finde ud af at drive og opbygge et website hos hosting udbyderen.

I dag er det uhyre populært at lave websites og webshops ved hjælp af en såkaldt 1-click installer. Også denne mulighed kan du gøre brug af hos dem. Det vil sige, at du på rekordtid kan lave dig selv et website i CMS’et Wordpress, hvis det for eksempel er det du har lyst til.

En UnoEuro rabatkode er især værd at benytte sig af, hvis:

Du er på jagt efter et billigt og godt webhotel
Der skal ikke herske nogen tvivl om, at en UnoEuro rabatkode er noget for dig, hvis du gerne vil have et billigt og kvalitetsfyldt sted at drive dine websites og webshops fra.

Pris og kvalitet hænger bestemt ikke sammen hos UnoEuro. Du får nemlig meget mere end, hvad du reelt set betaler for. Og det er selvfølgelig noget, der i den grad kommer dig som kunde til gode.

Du gerne vil prøve og teste UnoEuros kvaliteter
Hvis du går meget op i hastighed, serviceniveau og lignende, og derfor er i gang med at teste flere forskellige webhoteludbydere, så er det også værd at benytte sig af denne rabatkode.

Dog er der meget stor sandsynlighed for, at du bliver hos netop dem, når først du har prøvet deres systemer af. De fungerer upåklageligt, hvilket er til meget stor tilfredsstillelse for dig, der bare vil have, at ”tingene fungerer som de skal”!

Du godt kan lide at spare penge
En rabatkode til UnoEuro er selvfølgelig også værd at benytte sig af, hvis du gerne vil spare lidt penge. De 25% besparelse er uden tvivl værd at tage med, når du har muligheden for det.

Webmail

Der er mulighed for at oprette ubegrænset antal emailadresser til alle webhotellerne hos udbyderen, og ikke nok med det, så er det med UnoEuro webmail muligt at tilgå sine emails fra alle steder hvor der er internet adgang, hvilket vil sige at man også fra mobiltelefon kan tilgå sine emails.

Wordpress med 1 click install

Det er nemt at komme i gang med Wordpress igennem deres 1 click installer (1 kliks installation), det gør faktisk at man på meget få minutter kan være i gang med sin hjemmeside og det er helt uden at have kendskab til kodning eller dets lige.

UnoEuro tilbud

Det er sjællent man ser UnoEuro køre med tilbud udover deres udbudte rabatkoder. Det skyldes at de i forvejen sælger stærke produkter meget billigt. Derfor er det svært for dem at sætte priserne yderligere ned uden at tabe penge. Når man køber en webhotel hos dem betaler man altid for 12 måneder, det er altså ikke muligt at betale pr. Måned selvom prisen er opgivet på månedsbasis.

Det er en god kuponkode

Nettet vrimler med kupon og rabatkoder, men det er ikke dem alle der holder hvad de lover. Det gør vi tilgengæld med vores kuponkode til UnoEuro. Koden giver dig 25% ekstra løbetid på dit køb, dvs. At der tillægges 3 måneder til købet.

Hvilke produkter er omfattet af rabatkoden

Det er desværre ikke alle deres produkter der er omfattet af rabatkoden. Hvis du gerne vil gøre brug af koden skal du købe en webhotel hos dem. Det kan enden være deres bronze løsning, sølv løsning eller pro webhotel. Hvis du ikke tidligere har haft en hjemmeside, så vil jeg anbefale at du starter med et bronze webhotel, hvis du senere så får brug for mere plads så kan man nemt og uden problemer for din hjemmeside opgradere webhotellet.

Hvor længe gælder jeres rabatkode til UnoEuro?

Der er ikke nogen udløbsdato på rabatkoden, den virker derfor både her i 2016, men også i de kommende år kan du gøre brug af koden og dermed spare mange penge, når du senere er blevet så glad for UnoEuro at du gerne vil samle alle dine løsninger hos dem.

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere – for eksempel nogle mere tekniske detaljer – anbefales det, at du tager direkte kontakt til dem eller starter med at besøge deres hjemmeside, hvor du også kan læse en helt masse om dem. Som sagt er deres support god, hvorfor de selvfølgelig også gerne vil svare på de spørgsmål du måtte have til deres ydelser.

Det siger kunderne
Kundernes mening er som oftes den der betyder aller mest når der handles på nettet, derfor er bruger portalen Trustpilot blevet kæmpe stor og anerkendt, men det er også derfor jeg har spurgt 4 kunder hos UnoEuro hvorfor de har valgt netop den løsning og hvad de ellers synes om den efter at være blevet kunder.

Peter siger:
Jeg havde læst rigtige mange steder at UnoEuro var et godt sted, at have sin hjemmeside og derfor blev det næsten et naturligt valg da jeg så i 2012 gerne ville have min egen hjemmeside. Efter at have været der en del år, og have brugt deres support en del gange må jeg bare konstatere at det fungere smertefrit.

Henning siger:
Jeg er en ældre herre og har derfor brug for at tingene fungere i en nem og brugervenlig løsning, det må jeg sige at jeg oplever hos UnoEuro. Jeg har tidligere været hos et par andre hostingfirmaer, og synes ikke jeg har oplevet samme hurtige support som her. Derfor kan jeg klart anbefale deres løsninger til andre.

Ann-Karina siger:
Som kvinde har jeg aldrig helt følt mig rustet til at kæmpe med de tekniske detaljer, der skal til for at installere / lave en hjemmeside, heldigvis har det været nemt og hurtigt at bruge 1 kliks systemet, som på meget få sekunder har givet mig en hjemmeside. Det tog ganske vidst nogen timer at lære, at finde rundt i det eller meget nemme CMS system Wordpress.

Lars siger:
Det bedste ved UnoEuro er deres unikke setup, der tilsyneladende giver alle konkurrenterne baghjul når det handler om både support og hastighed på hjemmesiderne. Jeg har indtil flere webhoteller hos dem, og kan helt klart anbefale andre det.

Skal man vælge en Linux eller Windows løsning?

Inden du kan vælge om dit webhotel skal være drevet af et Linux operativ system eller Windows, så er det vigtigt med lidt baggrundsviden. Først skal forskellen i lincens kronerne nævnes, det forholder sig nemlig sådan, at der til en Windows server skal betales for en lincens, de penge går til Microsoft og der er således en ekstra ekstern udgift i spil. Denne udgift skal webhotel udbyderen naturligvis forholde sig til, hvilket altid betyder en større pris for slutproduktet.

Når det er sagt så er der en forskel på hvilken type kode de 2 løsninger kan afvikle. Det er her det bliver teknisk, men hold fast for det vil vise sig ikke at være så svær en beslutning igen. Windows miljøerne er de eneste der kan afvikle ASP, som er et kodesprog anvendt af Microsoft. ASP er et godt udviklingssprog, men kræver enden at du er meget erfaring, eller har en udvikler til at stå for opbygningen af din hjemmeside.

Linuxkernen har et andet sprog der oftest anvendes, det hedder PHP og er nok det mest anvendte udviklingssprog når vi snakker hjemmesider. Det er helt sikkert også derfor den populære CMS platform Wordpress er skrevet i netop dette sprog. PHP kan også godt afvikles fra en Windows server, men det ikke meget mening at går den dyre vej, når den findes en ligeså god eller måske endda bedre løsning, som koster mindre, hvilket naturligvis bringer os tilbage til sagens kerne, nemlig den rabatkupon som du kan få i toppen af denne side.

Lidt om UnoEuro

UnoEuro er en udspringer fra webhotels giganten Wannafind. Selvom der er tale om en gigant ligger deres produkter i den dyre ende af skalaen, og i forbindelse med deres forsøg på at forankre sig i det danske marked havde de brug for en billige hosting model der gav de samme stabile løsninger til kunderne. Og på den måde er UnoEuro blevet til.

Deres juridiske adresse i Danmark er:
UnoEuro Danmark
Danmarksvej 26
8660 Skanderborg

Hvorfor deler vi rabatkoder ud?

Sagen er egentlig ret simpel - Vi vil gerne sørge for at du som slutbruger for så billigt et produkt som muligt, og alligevel er der en lille hage ved det, fordi vi får nemlig også en lille smule hver gang nogen bruger rabatkoden her fra siden. Imens du får 3 måneders hosting, svarende til 25%, så får vi 10% svarende til en måned.

Vores vurdering: Rabatkode til UnoEuro - 5 ud af 5 baseret på 2 stemmer.
Siden drives af Tim Petersson - Ingridsvej 70 - 4070 Kirke Hyllinge - Tlf. 23 82 38 05