Dette indlæg blev udgivet i Blog den af .

Hvad er et webhotel?

Et webhotel sørger for at holde din hjemmeside online så andre kan se den. Det er typisk et lille stykker lagerplads på en større server. Ligeledes kan webhoteller som oftest håndtere de email adresser der er tilknyttet hjemmesiden.

I denne her video for du et kort og præcist svar

Hvad er et godt webhotel?

Et godt webhotel, er et der holder din hjemmeside online så meget som overhovedet muligt. De fleste udbyder lover ikke 100% oppetid, fordi de simpelthen ikke er teknisk muligt at stille den slags garantier. Samtidigt er et godt webhotel et, hvor der er plads til dine behov og hvor der er mulighed for at opnår tilfredsstillende service.

Hvor meget Lagerplads har man brug for?

Det afhænger rigtig meget af hvad du skal bruge webhotellet til, hvis du skal lægge alle familiens billeder derop i den absolut bedste kvalitet, så vil du opleve at du får brug for meget plads, hvis du derimod vil lave en hjemmeside med overvejende tekst så vil du kunne passe de i fleste små løsninger.

Når det er sagt så tilbyder de fleste webhotels udbydere at man kan opgradere sin løsningen uden, at det påvirker hjemmesiden. Dvs. du kan tilkøbe mere lagerplads.

Hvor meget trafik har man brug for?

Trafik er ligesom lagerplads afgjort af, hvad du viser på hjemmesiden. Billeder er igen en tung faktor, men også antallet af besøgende spiller her en stor rolle. Er du forholdsvis uerfaren med hjemmesider behøver du i første omgang ikke tænkte ret meget over den trafik der er tilknyttet dit køb. Det kan dog altid være en fordel at gå efter et webhotel uden trafik grænser, de fås også forholdsvis billigt. Du kan finde dem ved at kigge her, og så vælge UB trafik i filteret til højre på siden.

Igen så tilbyder de fleste udbydere at opgradere den eksisterende løsning, hvis man møder et større behov end forventet. Det kan også med trafikmængden ske uden at det påvirker hjemmesidens drift.

Sikkerhed er vigtig!

Sikkerhed er en vigtig faktor, heldigvis er det ikke noget du skal tænke så meget over som hjemmesideejer. Den gode udbyder af webhoteller har selvfølgelig styr på sikkerheden, og kan holde hackere og lignende ude af deres systemer.

Nu ved du hvad et webhotel er, så kan du hoppe her over og købe et hos Simply med en rabatkode