logo

Simply rabatkode

Vi er finansieret via indtægter fra udbyderne nedenfor.

Få dit webhotel
800 kr. billigere
nordicway
Spar 800 kr.

Bestiller du webhotel hos nordicway, kan du spare mere end 800 kr. over 3 år sammenlignet med Simply, hvor prisen på 2. år er ret høj.

15 måneder
Spar 783,-
Rabatkode

15 måneders hosting
Betalt for 12 mdr, få 3 mdr gratis! Samlet Simply rabat 783 kr.!

Valideret - Brugt 87 gange i denne uge
86% + 15mnd
Rabatkode

86% rabat netop nu
Og 15 måneders hosting!

Valideret - Brugt 78 gange i denne uge
25%
Rabatkode

25% rabat på dit køb
Ingen bullshit

Valideret - Brugt 47 gange i denne uge
3 mdr gratis
Rabatkode

3 måneders gratis hosting
Få meget mere for pengene.

Valideret - Brugt 39 gange i denne uge
25%
Rabatkode

25% på alle webhoteller
Kom online med din hjemmeside i dag

Valideret - Brugt 19 gange i denne uge
25%
Rabatkode

25% på webhoteller
Få din egen hjemmeside i en fart

Valideret - Brugt 17 gange i denne uge
3 måneder
Rabatkode

3 Måneder ekstra
Få din egen hjemmeside i en fart

Valideret - Brugt 14 gange i denne uge

Som om det ikke allerede var billigt nok, så er det faktisk muligt at få et webhotel til næsten ingen penge med en rabatkode til Simply.com. Denne rabatkode du finder her på siden, giver dig 3 måneders ekstra hosting, hvilket rent talmæssigt svarer til en besparelse på 50%. Denne besparelse gør uden tvivl Simply.com til en af de absolut billigste webhoteludbydere på markedet!

Det er ikke helt nemt at finde rabatkode feltet på hjemmesiden, så her kommer en lyn guide til hvordan du gør det. På billedet nedenfor står du tjek ud delen af Simply.com, og skal indtaste dine oplysninger før rabatkode feltet bliver synligt. På billedet nummer 2 lige nedenunder billede 1 kan du se at rabatkode feltet er blevet aktivt. Et tip er at det kun kommer frem når du bruger en computer.

rabatkode felt før

Rabatkode felt

Derfor er Simply det oplagte valg

Med så lav en pris er det bestemt ikke unaturligt, at du også tænker kvaliteten er lav, men historien er faktisk en helt anden. Simply.com er en af de bedste webhoteludbydere til prisen. Deres servere er hurtige og supporten er i en klasse for sig. Det er altså en kombination som mange ikke kan sige nej til. Især ikke når de hører, hvor billigt det er.

Udover hurtige servere, god support og lave priser, så er hele deres interface faktisk også meget lækkert og overskueligt bygget op. Det vil sige, at du ikke behøver at være en ultra-nørd for at kunne finde ud af at drive og opbygge et website hos hosting udbyderen.

I dag er det uhyre populært at lave websites og webshops ved hjælp af en såkaldt 1-click installer. Også denne mulighed kan du gøre brug af hos dem. Det vil sige, at du på rekordtid kan lave dig selv et website i CMS’et Wordpress, hvis det for eksempel er det du har lyst til.

I artiklen her finder du informationer om:

 • Vores Simply rabatkode
 • Deres Webmail
 • Deres Kundeservice
 • Mulighederne for brug af 1 click installer
 • Information om brug af wordpress

En Simply.com rabatkode er især værd at benytte sig af, hvis:

Du er på jagt efter et billigt og godt webhotel
Der skal ikke herske nogen tvivl om, at en Simply.com rabatkode er noget for dig, hvis du gerne vil have et billigt og kvalitetsfyldt sted at drive dine websites og webshops fra.

Pris og kvalitet hænger bestemt ikke sammen hos Simply.com. Du får nemlig meget mere end, hvad du reelt set betaler for. Og det er selvfølgelig noget, der i den grad kommer dig som kunde til gode.

Du gerne vil prøve og teste Simply.com og deres kvaliteter


Hvis du går meget op i hastighed, serviceniveau og lignende, og derfor er i gang med at teste flere forskellige webhoteludbydere, så er det også værd at benytte sig af denne rabatkode.

Dog er der meget stor sandsynlighed for, at du bliver hos netop dem, når først du har prøvet deres systemer af. De fungerer upåklageligt, hvilket er til meget stor tilfredsstillelse for dig, der bare vil have, at ”tingene fungerer som de skal”!

Du godt kan lide at spare penge
En rabatkode til Simply.com er selvfølgelig også værd at benytte sig af, hvis du gerne vil spare lidt penge. De 25% besparelse er uden tvivl værd at tage med, når du har muligheden for det.

Webmail

Der er mulighed for at oprette ubegrænset antal emailadresser til alle webhotellerne hos udbyderen, og ikke nok med det, så er det med Simply.com webmail muligt at tilgå sine emails fra alle steder hvor der er internet adgang, hvilket vil sige at man også fra mobiltelefon kan tilgå sine emails.

Wordpress med 1 click install

Det er nemt at komme i gang med Wordpress igennem deres 1 click installer (1 kliks installation), det gør faktisk at man på meget få minutter kan være i gang med sin hjemmeside og det er helt uden at have kendskab til kodning eller dets lige.

Simply.com tilbud

Det er sjællent man ser Simply.com køre med tilbud udover deres udbudte rabatkoder. Det skyldes at de i forvejen sælger stærke produkter meget billigt. Derfor er det svært for dem at sætte priserne yderligere ned uden at tabe penge. Når man køber en webhotel hos dem betaler man altid for 12 måneder, det er altså ikke muligt at betale pr. Måned selvom prisen er opgivet på månedsbasis.

Det er en god kuponkode

Nettet vrimler med kupon og rabatkoder, men det er ikke dem alle der holder hvad de lover. Det gør vi tilgengæld med vores kuponkode til Simply.com. Koden giver dig 25% ekstra løbetid på dit køb, dvs. At der tillægges 3 måneder til købet.

Hvilke produkter er omfattet af rabatkoden

Det er desværre ikke alle deres produkter der er omfattet af rabatkoden. Hvis du gerne vil gøre brug af koden skal du købe en webhotel hos dem. Det kan enden være deres bronze løsning, sølv løsning eller pro webhotel. Hvis du ikke tidligere har haft en hjemmeside, så vil jeg anbefale at du starter med et bronze webhotel, hvis du senere så får brug for mere plads så kan man nemt og uden problemer for din hjemmeside opgradere webhotellet.

Hvor længe gælder jeres rabatkode til Simply.com?

Der er ikke nogen udløbsdato på rabatkoden, den virker derfor både her i år, men også i de kommende år kan du gøre brug af koden og dermed spare mange penge, når du senere er blevet så glad for Simply.com at du gerne vil samle alle dine løsninger hos dem.

Simply.com rummer et hav af fordele

Der er igennem tiden rigtig mange danske hjemmesideejere, der har valgt at benytte sig af Simply.com, og der er faktisk rigtig god grund til, at Simply.com den dag i dag er en løsning, som bliver blandt af rigtig mange forskellige danske hjemmesideejere.

Når du som hjemmesideejer vælger at lade valget falde på Simply.com, så vil du nemlig kunne nyde godt af en lang række fordele:

 1. Simply.com er meget stabilt

En af de ting som enormt mange danske hjemmesideejere vægter utrolig højt, når de står og skal have fundet sig det helt rigtige webhotel, er naturligvis, at den løsning, som de får valgt sig, er stabil. En af de ting som Simply.com går højt op i er lige netop stabilitet og sikkerhed. Dette betyder med andre ord, at du ved køb af et webhotel hos dette firma vil kunne forvente at få en høj oppetid. Dette er eksempelvis mere end vigtigt, hvis man driver en webshop, for hvis man har et ustabilt webhotel som webshopejer, så kan man nemlig risikere at komme ud i en situation, hvor de kunder, der er i webshoppen, ikke kan gennemføre deres køb, og det kan dermed i værste fald betyde tabt omsætning.

Akkurat det samme gør sig naturligvis gældende for mange andre typer af hjemmesider end bare lige webshops. Med en løsning fra Simply vil du i hvert fald kunne være sikker på at få en god stabilitet – og det er selvfølgelig et stort plus – og også en af de væsentlige grunde til, at rigtig mange har valgt sig netop denne løsning.

 1. Kundeservicen hos Simply er i top

Beslutter man sig som hjemmesideejer for at købe sig til et webhotel igennem Simply.com, så vil man foruden en god stabilitet også kunne se frem til at få sig en særdeles god kundeservice. Der er hos Simply.com nemlig lavet et setup, som gør, at du som kunde altid kan gå ind og skrive til dem, hvis du på et tidspunkt skulle ske at støde ind i nogle problemer, og det er guld værd, hvis du på et tidspunkt kommer i tvivl om noget eller har en teknisk udfordring, som du gerne vil have hjælp til at få løst. Hos Simply.com sidder der dygtige og pålidelige medarbejdere med stor erfaring indenfor supportering, og det gør derfor, at du altid trygt kan rådføre dig med dem, hvis du har behov for det.

 1. Skræddersyede løsninger til alle behov

Noget som bestemt også har været en væsentlig årsag til at Simply.com har stor succes på markedet indenfor webhoteller den dag i dag er helt klart, at man som kunde altid kan være helt sikker på, at man kan få skræddersyet sig en god og passende løsning, der vil passe godt til lige præcis det behov, som man måtte have. Det er selvsagt ikke alle danske hjemmesideejere, der har behov for en lige omfattende løsning, men det fantastiske hos Simply.com er, at uanset om du blot har behov for at få dig et mindre webhotel, hvor du får tilstrækkelig mængde af plads til et forholdsvis lille antal besøgende, eller du skal bruge en lidt større løsning, hvor du har masser af pris, mulighed for at oprette ubegrænset antal E-mailadresser samt flere andre ting, vil muligheden for at du kan gøre dette igennem Simply.com bestemt være rigtig god.

Muligheden for selv at vælge, hvor stor eller lille en løsning man godt kunne tænke sig at få er en meget stor fordel, da det blandt andet er med til at sikre, at du som kunde hos virksomheden ikke kommer til at betale for en løsning, der er for stor/dyr i forhold til det behov, som du har, og det er selvsagt en kæmpe fordel for dig som hjemmesideejer, hvis du godt kunne tænke dig at være helt sikker på, at du vil få dig den bedst mulige løsning – og til den bedst mulige pris.

 1. Attraktivt prisniveau

Man kommer selvfølgelig aldrig udenom vigtigheden af at kunne gøre sig et køb af en god og stabil løsning – men samtidig er prisen selvfølgelig også en meget væsentlig faktor at tage med i sine overvejelser i forbindelse med, at man står overfor at skulle have købt sig et nyt webhotel.

Det er langt fra alle steder, hvor man skal forvente, at man vil kunne få sig en god pris på sit webhotel, for generelt set er der faktisk relativ stor forskel i priserne indenfor hosting. Lader du dit valg falde på Simply.com vil du godt kunne regne med at få dig nogle ganske gode priser – og udover der er mulighed for at nyde godt af de i forvejen særdeles lave priser, som denne udbyder af hosting vil kunne tilbyde dig, så er der ved hjælp af vores helt gratis Simply.com rabatkode mulighed for, at du vil kunne spare endnu flere penge i forbindelse med, at dit køb af et nyt webhotel skal gøres.

Dette er med andre ord medvirkende til at give dig som køber af et nyt webhotel muligheden for at få en særdeles attraktiv besparelse, hvilket selvsagt er et kæmpe plus, hvis du gerne vil være sikker på, at du får mest muligt ud af dine penge.

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere – for eksempel nogle mere tekniske detaljer – anbefales det, at du tager direkte kontakt til dem eller starter med at besøge deres hjemmeside, hvor du også kan læse en helt masse om dem. Som sagt er deres support god, hvorfor de selvfølgelig også gerne vil svare på de spørgsmål du måtte have til deres ydelser.

Det siger kunderne

Kundernes mening er som oftes den der betyder aller mest når der handles på nettet, derfor er bruger portalen Trustpilot blevet kæmpe stor og anerkendt, men det er også derfor jeg har spurgt 4 kunder hos Simply.com hvorfor de har valgt netop den løsning og hvad de ellers synes om den efter at være blevet kunder.

Peter siger:Jeg havde læst rigtige mange steder at Simply.com var et godt sted, at have sin hjemmeside og derfor blev det næsten et naturligt valg da jeg så i 2012 gerne ville have min egen hjemmeside. Efter at have været der en del år, og have brugt deres support en del gange må jeg bare konstatere at det fungere smertefrit.

Henning siger:Jeg er en ældre herre og har derfor brug for at tingene fungere i en nem og brugervenlig løsning, det må jeg sige at jeg oplever hos Simply.com. Jeg har tidligere været hos et par andre hostingfirmaer, og synes ikke jeg har oplevet samme hurtige support som her. Derfor kan jeg klart anbefale deres løsninger til andre.

Ann-Karina siger: Som kvinde har jeg aldrig helt følt mig rustet til at kæmpe med de tekniske detaljer, der skal til for at installere / lave en hjemmeside, heldigvis har det været nemt og hurtigt at bruge 1 kliks systemet, som på meget få sekunder har givet mig en hjemmeside. Det tog ganske vidst nogen timer at lære, at finde rundt i det eller meget nemme CMS system Wordpress.

Lars siger: Det bedste ved Simply.com er deres unikke setup, der tilsyneladende giver alle konkurrenterne baghjul når det handler om både support og hastighed på hjemmesiderne. Jeg har indtil flere webhoteller hos dem, og kan helt klart anbefale andre det.

Skal man vælge en Linux eller Windows løsning?

Inden du kan vælge om dit webhotel skal være drevet af et Linux operativ system eller Windows, så er det vigtigt med lidt baggrundsviden. Først skal forskellen i lincens kronerne nævnes, det forholder sig nemlig sådan, at der til en Windows server skal betales for en lincens, de penge går til Microsoft og der er således en ekstra ekstern udgift i spil. Denne udgift skal webhotel udbyderen naturligvis forholde sig til, hvilket altid betyder en større pris for slutproduktet.

Når det er sagt så er der en forskel på hvilken type kode de 2 løsninger kan afvikle. Det er her det bliver teknisk, men hold fast for det vil vise sig ikke at være så svær en beslutning igen. Windows miljøerne er de eneste der kan afvikle ASP, som er et kodesprog anvendt af Microsoft. ASP er et godt udviklingssprog, men kræver enden at du er meget erfaring, eller har en udvikler til at stå for opbygningen af din hjemmeside.

Linuxkernen har et andet sprog der oftest anvendes, det hedder PHP og er nok det mest anvendte udviklingssprog når vi snakker hjemmesider. Det er helt sikkert også derfor den populære CMS platform Wordpress er skrevet i netop dette sprog. PHP kan også godt afvikles fra en Windows server, men det ikke meget mening at går den dyre vej, når den findes en ligeså god eller måske endda bedre løsning, som koster mindre, hvilket naturligvis bringer os tilbage til sagens kerne, nemlig den rabatkupon som du kan få i toppen af denne side.

En af de bedste løsninger indenfor webhoteller

Som hjemmesideejer skal man helt bestemt sørge for at få valgt sin løsning med meget stor omhu, for der kan bestemt godt være en meget stor forskel på de forskellige løsninger, der er indenfor webhoteller i Danmark den dag i dag. Der er igennem årene kommet flere og flere udbydere af webhoteller til her i landet, og det betyder selvfølgelig også, at du som hjemmesideejer har flere og flere valgmuligheder i forhold til at vælge imellem hvilket webhotel, som du godt kunne tænke dig at gøre brug af. Eftersom der dog er meget store forskelle på hvor god en service, som man vil kunne få sig de forskellige steder, hvor man kan erhverve sig et webhotel, og eftersom både indholdet samt prisen på et webhotellet godt kan være meget varierende, er det meget vigtigt, at du ikke bare går ud for at vælge dig en tilfældig løsning. Det webhotel, som du beslutter dig for at gøre brug af skal helt bestemt være en stabil løsning, hvor sikkerhed, høj oppetid samt fornuftige priser er nogle af de ting, der er sat i centrum – og det er det i høj grad, hvis du vælger at lade valget falde på Simply.com.

Virksomhedens mulighed for at give dig en god support i tilfælde af, at du skulle ske at have behov for det er helt klart også et kæmpe plus. Der er selvfølgelig en del andre udbydere af webhoteller i Danmark, der også tilbyder fri support, men det er bestemt ikke alle steder, hvor du kommer til at betale det samme for din løsning – og så er det heller ikke hos alle de danske udbydere, hvor du vil komme til at få dig en lige god service eller lige hurtig svar på den henvendelse, som du har sendt. Er du på jagt efter et sted, hvor servicen er i top, svartiden er hurtig – og hvor du kan forvente at få hjælp til det, som du godt kunne tænke dig at få en hånd med, så er det helt klart Simply.com, som du skal lade dit valg falde på.

Og hvis du, som tidligere nævnt, er interesseret i at få valgt dig en af de udbydere af webhoteller i Danmark, der er i stand til at tilbyde en meget fordelagtig løsning, der er med til at give dig en god stabilitet samt en pris, der er mere end fornuftig, så kan du helt klart få rigtig meget ud af at benytte dig af den Simply.com rabatkode, som du kan få dig lige her på siden.

Anvender du den rabatkode, som du ganske gratis og uforpligtende vil kunne få dig her på siden, har du mulighed for at spare yderligere penge – oveni den i forvejen meget lave pris, som Simply.com kan tilbyde.

Rabatten vil du desuden kunne få mulighed for at anvende på et hav af forskellige typer af webhotel-løsninger, og det gør, at uanset hvor stor eller lille en løsning, som du er interesseret i at få dig, vil der være mulighed for, at dette vil kunne lade sig gøre for dig lige netop her.

Hvorfor købe webhotel med rabatkode?

Ja, hvorfor ikke? Rabatkoder er perfekte, når man vil spare lidt på sit webhotelkøb. Webhoteller kan nemlig være dyre, og derfor er det rart at kunne spare lidt, når man køber site webhotel.

Man skal dog være opmærksom på, at en rabatkode kun gælder ved den første betaling, og når du skal hen og forny dit webhotel vil du derfor komme til at betale fuld pris.

Så på den måde kan en rabatkode faktisk også være lidt farlig, da den gør det første køb rigtig billigt, men efterfølgende får man lov at betale fuld pris, når man allerede er kunde.

Dette skal du være opmærksom på når du benytter rabatkoder

Når du benytter dig af rabatkoder, skal du være opmærksom på, at dem der giver dig rabatkoden sandsynligvis tjener penge på at få dig til at købe noget hos den forretning, hvor rabatkoden gælder.

Idet du klikke på rabatkoden sættes der nemlig en cookie hos udbyderen, så de ved, at du er kommet fra en rabatkode-side, og hvis du så køber noget hos udbyderen, så vil rabatkodesiden modtage en kommission for at have skaffe dig som kunde via en rabatkode.

Det er sådan alle rabatkodesider fungerer, og det er også sådan det fungerer hos os.

Du skal dog huske på, at du som kunde ikke kommer til at betale mere, bare fordi du bruger en rabatkode. Prisen er stadig den sammen, rabatkodesiden får bare en gevinst ved at henvise dig til udbyderen.

I dette tilfælde fungerer det på samme måde. Når du bruger en af vores rabatkoder hos Simply, så får vi en kommission for at have skaffet dig som kunde til Simply.

Hvilke alternativer findes der til Simply?

Der findes masser af alternativer til Simply.

Vi kan f.eks. nævne danske nordicway, som ligger i den samme prisklasse som Simply, faktisk lidt billigere, og hvor du får stort set det samme i forhold til plads, support, trafik, e-mail osv.

Så hvis du alligevel ikke vil være kunde hos Simply, kan vi klart anbefale dig, at du tager et kig på nordicway.

Hvordan opnår man den største rabat på Simply?

Det er svært at sige, hvordan du opnår den største rabat.

Det du kan gøre er at holde øje med den totale besparelse, når du handler hos Simply.

De skriver nemlig den samlede besparelse i deres checkout, og her kan du se, hvor meget værdi den givne rabatkode har. Der findes flere rabatkoder på nettet lige nu, og du kan derfor prøve at indtaste forskellige koder, indtil du finder den, der giver dig den største besparelse på din webhotel hos Simply.

Husk desuden på, at Simply ofte selv kører noget rabat, og denne rabat kan blive overskrevet, hvis du benytter en rabatkode. Dette vil være ret uheldigt, hvis din rabatkode giver mindre rabat end den som Simply elv kører med.

Derfor, hold øje med den totale besparelse hos Simply og du vil herved opnå den største rabat

Derfor har vi flere rabatkoder

Vi har flere rabatkoder, fordi der findes flere forskellige. Nogle giver dig ekstra hosting, mens andre giver dig en kontant rabat eller et gratis domæne.

Da det er forskelligt, hvad folk gerne vil have, har vi derfor valgt at have flere koder, så man kan bruge den, som giver mest mening for en selv.

Lidt om Simply

Simply er en udspringer fra webhotels giganten Wannafind, og er tidligere kendt som Unoeuro. Selvom der er tale om en gigant ligger deres produkter i den dyre ende af skalaen, og i forbindelse med deres forsøg på at forankre sig i det danske marked havde de brug for en billige hosting model der gav de samme stabile løsninger til kunderne. Og på den måde er Simply.com blevet til.

Lige siden at Simply.com kom til verden, har virksomheden haft et særdeles stort fokus på at være i stand til at kunne yde en god service overfor kunderne, hvilket de blandt andet har gjort med muligheden for at få fri support, hvilket selvfølgelig er særdeles kærkommen for de danske hjemmesideejere, der eventuelt måtte stå i en situation, hvor de har behov for at få teknisk hjælp fra nogle dygtige og kompetent medarbejdere. Det kan du være helt sikker på, at du kan få, hvis du benytter dig af Simply.com – selvom prisen på det webhotel, som du erhverver dig, ligger i den billigere ende af skalaen.

Deres juridiske adresse i Danmark er:

Simply.com Danmark
Danmarksvej 26
8660 Skanderborg
Besøg dem her

Hvorfor deler vi rabatkoder ud?

Sagen er egentlig ret simpel - Vi vil gerne sørge for at du som slutbruger for så billigt et produkt som muligt, og alligevel er der en lille hage ved det, fordi vi får nemlig også en lille smule hver gang nogen bruger rabatkoden her fra siden. Imens du får 3 måneders hosting, svarende til 25%, så får vi 10% svarende til en måned.

Simply Rabatkode FAQ

Hvordan bruger jeg denne Simply Rabatkode?

Rabatkoderne fra Simply er nemme at bruge, alt du skal gøre er at indaste dem, når du betaler hos Simply og så får du automatisk rabatten tilført dit køb


Hvor længe holder rabatkoden

Vores rabatkoder holder typisk i lang tid, og selvom du noterer koden nu, kan du sikkert sagten bruge den om en måned eller to, hvis du først køber webhotel der


Hvor meget rabat giver en Simply rabatkode

Det er forskelligt, hvor meget rabat vores rabatkoder giver, men du kan typisk forvente at få mellem 50% og 80% rabat på din regning, når du første gang handler hos Simply, hvis du bruger en rabatkode fra os


Kan jeg bruge rabatkoden flere gange?

Du kan bruge rabatkoden flere gange, hvis du køber flere forskellige webhoteller hos Simply. Du kan dog ikke bruge rabatkoden, hvis du f.eks. opgradere hos Simply og allerede er kunde i forvejen


Fungerer jeres Simply rabatkode?

Vi tester løbende vores rabatkoder for at sikre, at de virker. Vi har heldigvis ofte flere rabatkoder, så hvis den ene ikke virker, kan du altid prøve en anden


Vurdering
 • Simply
  Simply
  Med denne her rabatkode kan du spare penge
  4.9 based on 34 reviews
 • Anmeldelse:
Skriv anmeldelse
Siden drives af Christian Larsen - Sletvej 2, 8310 Tranbjerg- Vi er finansieret via indtægter fra udbydernePrivatlivspolitik - Forhandler login