logo

Nordicway rabatkode

Vi er finansieret via indtægter fra udbyderne nedenfor.

67%
Rabatkode

67% rabat på webhoteller
Få din egen hjemmeside i en fart

Valideret - Brugt 18 gange i denne uge

Går du med overvejelser om at lancere egen hjemmeside til hobbyvirksomhed eller til promovering af fritidsinteresse, kan du gøre brug af rabatkoder, som sparer dig for mange penge i startfasen.

Det er en god idé at have forskellige webhoteller at vælge imellem, når du skal vælge den rette. De varierer i muligheder, funktioner og ikke mindst priser.

Herunder får du råd og vejledning om alle de elementer, du har brug for at kende til, når du vil oprette egen hjemmeside. Du får hjælp til valg af webhotel, råd til at gøre brug af Nordicway rabatkode og andre rabatkoder samt hjælp til at komme godt i gang.

Derfor skal du gøre brug af en hjemmeside med webhoteloversigt

Der er flere grunde til, at det kan svare sig at bruge en webside med webhoteloversigt. For det første får du det bedste og bredeste sammenligningsgrundlag, som du kan vælge den helt rigtige løsning for dig i blandt. Derudover kan du benytte dig af de unikke rabatkoder, så du kan spare penge og bruge dem på andre led i din forretning.

Om du vælger Nordicway rabatkode eller én af de mange andre koder, er op til dig og valg af udbyder. Alle kan gøre brug af denne mulighed.

På hjemmesiden med webhoteloversigten kan du få indblik i de præcise rabatter hos de forskellige udbydere. Du kan opnå rabat på op til 60 % af købsprisen det første år.

Foruden den økonomiske besparelse og det betydningsfulde overblik over udbydere får du også hjælp til oprettelse af din kommende hjemmeside.

Det er langt fra alle, der har flair for IT og hjemmesideoprettelse. På en hjemmeside, der specialiserer sig i at udbyde webhoteller, kan du også finde blogs og indlæg, der guider dig godt i gang med hele processen i forhold til at starte og designe din hjemmeside.

Hvem kan oprette egen hjemmeside?

I dag er det muligt for alle at lave deres egen hjemmeside. Har du egen fuldtids- eller hobbyvirksomhed, er det en nødvendighed at have en hjemmeside til online markedsføring. I dag foregår størsteparten af rekruttering af nye kunder samt salget på nettet, og du har brug for en website til at konkurrere med andre virksomheder i din branche.

Når du skal oprette din hjemmeside, kan det svare sig både praktisk og økonomisk at være grundig og investere tid i at udvælge dig det rette webhotel (og dén udbyder, som din hjemmeside kommer til at høre ind under).

Du kan gøre brug af følgende overvejelser, når du vil sikre dig at udvælge den rigtige udbyder, som matcher dine ønsker og behov:

 • Hvad er mit buget?
 • Hvor meget serverplads har jeg brug for?
 • Hvad er mit behov i forhold til IT og web support?
 • Hvilket styresystem har jeg på min computer?
 • Hvad er det forventede omfang af trafik på min hjemmeside?

Der er både tekniske, praktiske og økonomiske aspekter, som afgør, hvilken udbyder der vil være den rette for dig. Alle udbydere opererer med et oprettelsesgebyr samt månedlige gebyrer. Du kan finde billige webhoteller og gøre brug af rabatkoder, når du vil spare penge.

For dig der ønsker et billigt webhotel

På nettet finder du websites, der giver dig overblik over alle tilgængelige webhoteller, du kan gøre brug af. Her kan du få indtryk af de mange muligheder, og du får unik anledning til at sammenligne forskellige udbydere.

Du behøver ikke gå på kompromis med hverken egenskaber eller kvalitet, når du ønsker en billig løsning til din kommende hjemmeside. Det kan være en god idé at begynde med en budgetvenlig løsning, når det er første gang, du lancerer egen hjemmeside.

Når det kommer til hjemmesider, er der ikke den store forskel på de billige og de professionelle hjemmesider. Udbyderne stiller som udgangspunkt de samme egenskaber og muligheder til rådighed hos begge løsninger. Har du allerede en velfungerende forretning, kan du stadig benytte dig af et billigt webhotel og spare penge, da mange udbydere ikke skelner mellem mængder af trafik, som hjemmesider kan håndtere.

Der findes mere end 10 forskellige udbydere af webhoteller, som tilbyder forskellige løsninger alt efter, om du ønsker en ”Basic” eller en ”Advanced” løsning.

Uanset om du ønsker en avanceret eller billig løsning, får du mulighed for at gøre brug af rabatter.

Få kendskab til de forskellige typer af rabatkoder

Hovedparten af hostingudbydere tilbyder forskellige typer af rabatter. Mens nogle har lille, økonomisk betydning, kan du spare mange penge med andre rabatordninger. Når du har kendskab til de forskellige typer, kan du bedre udpege dig de udbydere, hvis rabatter får en reel, økonomisk betydning for dig.

Som nystartet med egen virksomhed eller for dig med hobbyvirksomhed har økonomien særlig stor betydning, da det er dine hårdt opsparede penge, som anvendes til din forretning. Du kan komme længere med din virksomhed, når du er omhyggelig med at opnå besparelser på dine markedsføringsløsninger.

De forskellige rabatter kan være:

 • Rabat i procent på årsprisen for din hjemmeside
 • X antal måneders gratis webhotel
 • 50 % rabat på prisen det første år
 • Mulighed for større rabat ved køb af webløsning på 1 år (fremfor 6 måneder).

Du skal tage udgangspunkt i den løsning, som du har valg, når du finde ud af, hvor god rabatten er. De forskellige udbydere har forskellige priser. Har du valgt en professionel løsning, vil den som udgangspunkt være dyrere sammenholdt med ”Basic” løsningerne.

Har du tænkt dig at have din hjemmeside igennem flere år, kan det svare sig at gøre brug af de rabatter, hvor du kan spare mere end 50 % af købsprisen det første år.

Nordicway rabatkode er én af disse muligheder, der giver dig rabat på op til 67 % af den samlede pris det første år.

Vælg dansk webhotel, og brug Nordicway rabatkode

Nordicway er en dansk hostingudbyder med hovedkontor i Århus, der tilbyder en komplet løsning af webhotel. Med ubegrænset adgang til domæner, e-mail konti samt trafik, er der garanti for, at du kan komme godt i gang med at udvikle din forretning. Derudover får du adgang til dansk IT-support, som du kan benytte dig af hele døgnet og alle dage i ugen. Dette har særlig stor betydning for dig, der har startet egen virksomhed, og som har brug for effektiv, teknisk hjælp.

Nordicway Plus+ er produktet for dig, som ønsker følgende:

 • Ubegrænset trafik
 • 999 domæner
 • 5GB serverplads
 • Dansk IT-support
 • 7 backup pr. uge
 • Ubegrænset antal e-mailadresser
 • Linux styresystem.

Herudover er Nordicway eksperter i WordPress, og du kan tilkøbe WordPress Eksperthjælp, når du vælger denne hostingudbyder. Når du anvender en hjemmeside med webhoteloversigt, kan du gøre brug af rabatkoder. Du får adgang til dem direkte fra hjemmesiden.

Hvordan kan jeg få fat i Nordicway rabatkode?

På hjemmesiden med webhoteloversigten får du oplyst pris på både oprettelse og de månedlige gebyrer. Du kan se den totale pris, som det vil koste dig om året at oprette hjemmeside hos den danske udbyder.

Vil du spare penge, skal du benytte dig af Nordicway rabatkode. Den får du adgang til, når du har fundet Nordicway Plus+ produktet. Alle og enhver kan benytte sig af rabatten, som du får tilsendt via et link.

Du skal bruge din Nordicway rabatkode, når du køber hosting hos den pågældende udbyder.

På dennes hjemmeside skal du starte med at oplyse det ønskede navn på dit domæne for at sikre dig, at navnet er ledigt. Når du fundet et ledigt domænenavn, der matcher din virksomhed, er du klar til at bestille din webhotelløsning og gøre brug af Nordicway rabatkoden.

Hvad kendetegner Nordicway rabatkoden til forskel fra andre?

Mens nogle rabatkoder oplyses på hjemmesiden med webhoteloversigten, bliver andre koder først oplyst, når du går til hostingudbyderens hjemmeside. Det sidste er tilfældet med Nordicway rabatkode.

Dét, der særligt kendetegner Nordicway rabatkoden og dens danske udbyder, er de 5stjernede anmeldelser fra kunderne. Brugeranmelder kan være et effektivt redskab for dig, når du vil have indtryk af en bestemt hostingudbyder.

Så snart du har gjort brug af din Nordicway rabatkode på udbyderens hjemmeside i forbindelse med bestilling af domæne, er du klar til at sætte din hjemmeside op. Har du allerede en hjemmeside hos en anden udbyder, kan du få hjælp til overflytning på udbyderens hjemmeside. Dermed er det muligt for alle at gøre brug af dansk hostingudbyder, der har favorable vilkår til oprettelse af hjemmeside.

Gode råd når du skal i gang med oprettelse af din hjemmeside

Ét er at have anskaffet en budgetvenlig hostingløsning med favorabel rabat, noget andet er at komme godt fra start med at få oprettet din nye hjemmeside.

Disse råd kan hjælpe dig godt på vej i opsætningsfasen:

 • Vælg domænenavn, der matcher din virksomheds image, produkter eller ydelser
 • Gør brug af videoguides fra din hostingudbyder
 • Start med at installere et tema eller hjemmesideskabelon
 • Gør dig overvejelser om dine behov for ekstra muligheder og funktioner på din hjemmeside.

Har din hostingudbyder videoguides til opsætning af hjemmeside, skal du gøre brug af disse, da du herved får den bedste hjælp til at komme godt fra start. Med en virksomhed der løbende skal udvikles, kan der opstå behov for tilkøb af ekstra ydelser. I denne forbindelse skal du overveje dine behov for WordPress hjælp, der kan gøre din hjemmesides tekster og indhold skarp, og hvor du får professionel hjælp til opsætning.

Dette kan være en ideel tilkøbsløsning at bruge de penge på, som du sparede, da du anvendte din Nordicway rabatkode.

 

Vurdering
 • Nordicway
  Nordicway
  Med denne her rabatkode kan du spare penge
  4.9 based on 34 reviews
 • Anmeldelse:
Skriv anmeldelse
Siden drives af Christian Larsen - Sletvej 2, 8310 Tranbjerg- Vi er finansieret via indtægter fra udbydernePrivatlivspolitik - Forhandler login