Dette indlæg blev udgivet i Blog den af .

Optimering af hosting til WordPress – disse faktorer spiller en vigtig rolle

Har du en WordPress hjemmeside, som du enten har købt eller selv har bygget, mangler du blot at finde hosting til din side. Det finder du hos et webhotel. Som udgangspunkt kan de fleste hosting udbydere kan hoste WordPress hjemmesider.

Alligevel er det ikke uden betydning, hvilken hosting udbyder, du vælger. Nogle udbydere er nemlig bedre til at hoste WordPress sider end andre, og det kan have stor betydning for, hvor godt din hjemmesider kører. Der er en række faktorer, som du bør være opmærksom på, når du vælger hosting til din WordPress hjemmeside, hvis du vil sikre dig at vælge så god en udbyder som muligt

Vær sikker på, at udbyderen kan køre WordPress

Som minimum bør du naturligvis sikre dig, at hosting udbyderen kan køre WordPress. Som nævnt kan de fleste udbydere det i dag, men fremgår det ikke klart af udbyderens hjemmeside, er det altid en god idé at spørge. Som udgangspunkt er der tre krav, der skal være opfyldt af webhoteller for, at det kan køre WordPress:

  • Webhotellet skal som minimum køre PHP 5.6.
  • Webhotellet skal som minimum køre MySQL
  • Der skal være Mod_rewrite Apache modul til stede

Er disse tre krav opfyldt af det givne webhotel, kan det køre WordPress. At en hosting udbyder opfylder disse krav, betyder dog ikke, at det er den absolut mest optimale løsning.

Andre faktorer at være opmærksom på

Som nævnt betyder det, at et webhotel lever op til de grundlæggende krav for at kunne køre WordPress hjemmesider ikke, at det er den bedste løsning på markedet. Da de fleste webhoteller i dag kan køre WordPress, handler det ikke så meget om at vælge en udbyder, der er i stand til dette, men nærmere at vælge en udbyder, som har alle de ekstra funktioner, der er specialiseret til netop WordPress.

Det kan for eksempel være en fordel, hvis det webhotel, du vælger, har en såkaldt 1-click-install til WordPress. Denne funktion gør det muligt for dig at installere WordPress med et enkelt klik. Dette er især en stor fordel for dig, der ikke er udstyret med de store it-kundskaber, da det gør processen betydeligt mere gnidningsfri og ukompliceret. Dette er utvivlsomt den vigtigste funktion, når det kommer til at vælge en hosting udbyder til din WordPress hjemmeside.

I dag har enormt mange webhoteller denne funktion, men igen betyder alene det, at et webhotel har denne funktion, at det er det bedste eller mest oplagte valg for dig, der har en WordPress hjemmeside. Sagen er nemlig den, at WordPress i dag er så populært, at der findes webhoteller, som er særligt specialiseret i netop WordPress.

Vælg et webhotel som specialiserer sig i WordPress

Er du i tvivl, eller er du ikke en haj til de tekniske aspekter af hosting, kan du altid vælge et webhotel, som specifikt specialiserer sig i WordPress. Fordi WordPress i dag er verdens mest udbredte CMS, findes der altså webhoteller, som udelukkende specialiserer sig i WordPress. Et godt bud på et sådant webhotel er https://kinsta.com, som udmærker sig særligt i WordPress-hosting til store såvel som små virksomheder.

Virksomheden har mere end 10 års erfaring på området og bruger således denne erfaring til at skabe de bedste mulige vilkår for dig, der har brug for hosting til din WordPress hjemmeside. Du får lynhurtig hastighed og ekstremt høj sikkerhed. Benytter du allerede et andet webhotel til hosting af din WordPress hjemmeside, kan du skifte til Kinsta uden nogen nedetid. Brugerne af din hjemmeside vil således ikke bemærke, at du skifter.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med