Dette indlæg blev udgivet i Blog, Featured den af .

Sådan gør du det nemt at få tekster fra tekstforfattere

Denne korte artikel, med en video til sidst, er på ingen måde ment som en heads imod tekstforfattere. Det er derimod en tekst som en hurtig go-to artikel, når man skal vise tekstforfatteren hvordan man gerne vil have at de skal formatere teksterne, inden de afleverer dem.

Jeg skal lige for en god ordensskyld sige, at jeg bruger TinyMCE, altså den klassiske editor i WordPress.

Lad os da bare komme i gang med at kigge på det, nedenfor er en beskrivelse af de 2 største problemstillinger jeg oplever.

Ekstra linjeafsnit

Ofte når teksterne kommer retur fra tekstforfatteren, så er der indsat ekstra linjeskift i teksterne. Det er helt sikkert ikke noget de gør fordi de gerne vil gøre livet surt for os hjemmeside-ejere, men noget de gør for at gøre teksten pænt formateret når de sender den. Faktum er bare, at når man modtager en lang tekst, som er skrevet med små tekstafsnit, så er det ”A pain, in the ass” at sidde og fjerne mellemrum.

Løsningen er ret meget lige til og er beskrevet i videoen nederst på siden.

Overskrifter der bliver formateret forkert

Den næste ting der er rigtig irriterende når man arbejder på den her måde, er når tekstafsnittet efter en overskrift, bliver til overskriftens formatering i WordPress. Så kan man ellers sidde og forsøge at få tekster til at ”makke ret”, og nogen gang oplever jeg, at det ender med at overskriften blot bliver markeret med fed skrift, for at undgå at spilde tid på det.

Desværre er det ikke så hensigtsmæssigt i forhold til optimering på siden.

Løsningen er ret meget lige til og er beskrevet i videoen nederst på siden.