Dette indlæg blev udgivet i Blog den af .

Skal du også blogge om boligindretning

Der findes knap og nap 100.000 blogs i Danmark, blogs som handler om alle mulige forskellige emner. Lige fra mad, mode, elektronik og ikke mindst, boligindretning. Bloggere er ikke blege for at fortælle hvor nemt det er at blogge og hvor meget man tjener. Flere opdager at de rent faktisk godt kan lide at indrette og går med tanker om at leve af at skrive om boligindretning. På den måde kan man arbejde og fortælle om sin viden, og dele ud af den. Hvem vil ikke gerne have et job, som man synes er nemt at forholde sig til og som man nyder i fulde drag? Så hvis du også skal blogge om boligindretning, så er der nogen grundstillende ting man skal tage kunne.

Udstyret skal være i orden

Hvis man ønsker at være blogger, skal man først og fremmest finde et godt blog-navn og finde det rigtige sted at have sin blog liggende. Det skal være nemt at gå til og være lige til, så man altid kan få hurtig adgang. Dertil skal du have et godt kamera. De fleste mobiltelefoner i dag har så god en opløsning, at de sagtens kan bruges. Men kunne jo overveje et mere professionelt kamera på sigt. Dertil kræver det også at man har nogle gode rum at tage billederne i. Det kræver et godt lysindfald, og hvis ikke der er godt lys, bliver billederne dårlige. Dog kan man købe falsk lys i form af lamper, som kan skabe det falske lys. Hvis du gerne vil tage billeder i dit eget hjem, skal du vurdere om dit hjem ser ud, som du gerne vil have det. Hænger der for meget på væggene? Hænger der for lidt på væggene? Køb malerier hvis der er for tomt.  Når lyset spiller, kameraet i din telefon er tændt, så er det bare om at komme i gang.

Det handler om at skille sig ud

Der findes jo rigtig mange bloggere, og rigtig mange blogger om boligindretning. Så hvis man vil have nogen chance for at komme ind på markedet og få en del læsere, så kræver det også at man skiller sig ud fra de andre. Det behøver ikke at være på den dårlige måde, tværtimod. Det kan være at du helt automatisk skiller dig ud i din indretning. Måske inspirerer du mere end de andre gør. Tjek dine konkurrenters blogs ud, og se hvad de gør, måske de har nogen fællestræk. Du kan eventuelt starte med at gøre det på din egen måde, og dertil prøve at finde nogle metoder, som du ikke har set før. Det kan omhandle den måde du skriver på, den måde du tager dine billeder på, det kan være farverne på billederne. Men det kan også være at du ønsker at optage nogle videoer, i stedet for at det altid er stillestående billeder. Prøv dig frem og se hvad der virker for dig og dine kommende læsere. Det gode er, at selvom du har gjort noget du ikke plejer i et indlæg, så behøver du ikke gøre det igen i dit nye indlæg.