Dette indlæg blev udgivet i Blog den af .

4 grunde til at være påpasselig, når du vælger webhotel

Webhoteller er der mange af, så du kan let finde at sted at lægge din hjemmeside, så andre mennesker kan tilgå den på nettet.

Det er dog utroligt vigtigt, at du ikke bare lige vælger første og bedste løsning – hvorfor? Det kan du se ved at læse videre!

Hastighederne gælder mere end nogensinde før

Du skal have et webhotel, som kan levere stabile hastigheder for dine brugere. Kort sagt, så er der ingen af os, som vil sidde og vente i 2 minutter på, at en hjemmeside indlæses. Mange af os beslutter, om vi vil blive på siden, indenfor sekunder, så hurtigt skal det gå.

Og det kan ikke altid løses med hurtigt internet! Meget af det handler nemlig om, hvor meget trafik, som webhotellet er klar til at få. Skulle der være forventet mindre trafik fra hotellets side, så påvirker altså, hvor hurtigt dine sider indlæses.

Sådanne problemer kan også findes på brugerens side, men selv lynhurtigt bredbånd kan ikke redde et ustabilt webhotel. Hvis du vil vide mere om netop bredbånd, så skab overblik over bredbånd her og find det bedste til prisen via en overskuelig sammenligsningsliste.

Du får mere oppetid

”Oppetid” er et begreb, som beskriver, hvor meget tid, som en hjemmeside kan tilgås ved over internettet, i forhold til den tid, hvor hjemmesiden er utilgængelig.

Dette er vigtigt, for jo mere oppetid du har, jo mere kan du forvente, at dine besøgende faktisk kan engagere sig med din hjemmeside. Få ting er værre at få at vide, end at flere besøgende prøve at komme ind på hjemmesiden, men kunne ikke forbinde.

Et godt webhotel kan give dig en oppetid på over 99%, så du altid er sikret en tilgængelig side!

Backup af dine data er det kloge valg

Man ved aldrig, hvad der kan ske med ens hjemmeside. Man kan ramme den forkerte knap, koden kan løbe løbsk eller måske opstår der et sikkerhedsbrud.

Uanset hvad, så skal du kunne komme tilbage til en udgave af din hjemmeside, som du ved virkede. En udgave, som altid kan bruges.

Når du har arbejdet hårdt på en side, så bør du sørge for, at det sker på et webhotel, som har backup af filerne. Så er du nemlig sikret, at du altid kan komme tilbage til en funktionel side – uanset hvilket slags uheld, som skulle være ude.

Tilføj let ekstra funktioner

Hjemmesider kan bevæge sig i ukendte retninger. Måske vil du have en webshop? Eller skal hele operationen integreres med WordPress?

Uanset hvad, så er det et godt webhotel, som giver dig muligheden for at gøre dette let. Mange af de etablerede hoteller har nemlig værktøjer, som gør det let for dig at integrere disse funktioner i din egen hjemmeside.

Hvad mere er, at de så også har support til dig. Skulle du være forvirret over, hvordan man lige sætter den helt rigtige webshop op, så er de altså kun et klik væk.

Med et godt webhotel, så er du sikret på mange fronter – og så bliver det endnu sjovere at have sin egen hjemmeside!