Dette indlæg blev udgivet i Blog den af .

Gode tips til indretningen af lejligheden 

Når det kommer til lejligheder og pladsmangel er det noget, som mange kan nikke ja til. Hvis man bor alene eller som pakan det vel være, at man kun har måske 50 til 60 kvadratmeter at gøre med, og når man så er to for eksempel, så kan pladsen knibe. Læs med her. 

Når man er flere om at bo på begrænset plads i for eksempel en lejlighed, et lille hus eller andet, så gælder det om at udnytte kvadratmeterne smartest sådan, at man også føler at man kan være der. Hvis der er højt til loftet, kan man for eksempel forsøge sig med at indrette sådan, at nogle ting placeres opad, altså højt i stedet for at fylde på gulvet. Her kan det være smart at bruge en reol for eksempel, eller et skab.  

Det er også en god idé, hvis man har en seng med plads nedenunder, at man for eksempel opbevarer alverdens ting og sager der. Til sengen kan man for eksempel bruge kasser, eller bedrollers som de hedder, så det er nemt at hive kassen ud.  

Når det kommer til at skulle tørre vasketøj, er det heller ikke en god idé at gøre dette indendørs. Det kan både give fugt, hvis der ikke er god nok udluftning, for eksempel på badeværelset, men også tage meget plads hvis man bor i en lille bolig. Her kan man, hvis man heldig at have en altan, anskaffe sig et tørrestativ til altan eller tørre tøjet i en gårdhave eller vaskekælder for eksempel.  

Der findes mange muligheder, for at få mest muligt ud af sin bolig, når man ikke har meget plads at gøre med og hos Harald Nyborg kan man finde blandt andet opbevaringsbokse til hjemmet. 

Kom godt i gang med haven 

Der er mange ting, man kan gøre når at haven skal gøres klar til sommer og klargøres. Måske skal den laves om, eller også trænger den bare til en kærlig hånd. Hos haraldnyborg.dk findes der et stort udvalg indenfor hus og have, hvor du blandt andet kan finde redskaber som plæneklippere, billige redskabsrum, drivhuse og meget andet slags haveudstyr. 

 Når man skal i gang med at klargøre haven, kan man for eksempel starte med at fjerne ukrudt, klippe græsset og eventuelt beskære træer eller buske, som har brug for dette. Hvis du skal i gang med et nyt haveprojekt, er det en god idé at finde ud, hvordan du gerne vil have den skal se ud. Hvis der er noget bestemt, som skal sås eller plantes, er det vigtigt at sætte sig ind den rette vejledning for dette. Måske skal nogle bede klargøres og der skal købes gødning, frø eller andet til at komme i gang.